» » Ксінг Чін Брайен прочитав відкриту лекцію для студентів ТНЕУ

Ксінг Чін Брайен прочитав відкриту лекцію для студентів ТНЕУ

Дата: 8-03-2017, 10:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 ТНЕУ – університет добре відомий на міжнародній освітянській арені, тому зустрічі з науковцями з-зарубіжжя вже стали хорошою традицією у нашому вищому навчальному закладі. Сьомого березня до Тернопільського національного економічного університету завітав  науковець і практик з багаторічним досвідом роботи на Уолл Стріт Ксінг Чін Брайен (Xing Chen (Brian) (Китайська Народна Республіка).
 
На запрошення ректора ТНЕУ, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого науковець прочитав відкриту лекцію для студентів факультету банківського бізнесу на тему: «Інвестиційний банкінг та перспективи його розвитку». До слова, гість працює у канадській компанії Xferl Research , яка займається вивченням ринку нерухомості України.
 
Ксінг Чін Брайен запропонував прочитати курс лекцій для наших студентів, після відвідування яких учасники отримають міжнародний сертифікат китайською та англійською мовами.
 
Приємно, що колектив Тернопільського національного економічного університету має нагоду налагодити співпрацю з вищими навчальними закладами Китаю не тільки у сфері технічних наук, але й у сфері розвитку економіки, культури, спорту.
 
Також з Ксінгом Чіном Брайєном  зустрівся в.о. проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Григорій Леонардович Монастирський, який зазначив: «Маю надію, що наш університет, маючи великий міжнародний потенціал, розвиватиме його і надалі й буде не лише провідним науковим центром в Україні, але й центром міжнародної діяльності».