» » До ТНЕУ прибула делегація з Грузії

До ТНЕУ прибула делегація з Грузії

Дата: 8-03-2017, 10:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьомого березня до Тернопільського національного університету прибула делегація із Грузії у складі: заступника міністра освіти, культури і спорту АР Аджарія Міріан Катамадзе, начальника Департаменту спорту і молоді Аджарії Лаша Чавлешвіллі, начальника відділу молоді Департаменту спорту і молоді Аджарії Сулхан Думбадзе, секретаря міської ради м. Батумі Лаша Сірабідзе та почесного громадянина Тернополя, народного дипломата Гоча Аробелідзе.
                        
Гості зустрілися з в.о. проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Григорієм Леонардовичем Монастирським. До діалогу долучився декан юридичного факультету ТНЕУ Сергій Володимирович Банах.
 
Колеги обговорили питання подальшої співпраці, організації літньої школи для студентів та викладачів ТНЕУ у Грузії, а також скоординували напрями роботи університету із грузинськими партнерами.
 
Секретар Батумської міської ради Лаша Сірабідзе поділився досвідом організації літньої школи у місті Батумі, яку проводив Батумський державний університет ім. Шота Руставелі.  
 
Сподіваємося, що співпраця колективу нашого університету з грузинськими колегами у сфері проведення спільних наукових досліджень, обміну студентами, викладачами та участі у європейських ґрантових програмах буде дієвою та ефективною.