» » Презентація проекту «Стипендіальна програма німецької економіки для України»

Презентація проекту «Стипендіальна програма німецької економіки для України»

Дата: 10-03-2017, 10:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятого березня у Тернопільському національному економічному університеті відбулася презентація проекту «Стипендіальна програма німецької економіки для України».  Для студентів та викладачів нашого вищого навчального закладу представив програму її консультант та координатор Др. Андрій Гончарук.
 
«Стипендіальна програма німецької економіки для України» є проектом двосторонньої співпраці між Німеччиною та Україною, який був ініційований у 2014 році Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку (BMZ). Проект надає можливість українським студентам пройти стажування на провідних німецьких підприємствах, які представляють  ключові галузі економіки.
 
Програма має на меті ознайомити українських студентів із структурою підприємств, проектною роботою, сучасними видами менеджменту, умовами та стилем праці тощо. Від трьох до п’яти місяців молодь перебуватиме у Німеччині, де здобуде свій перший професійний досвід у багатомовному та культурному середовищі.
 
«У такий спосіб, ми об’єднуємо теоретичні знання, які отримують студенти, із практичними навиками і доводимо, що наша освіта має знак якості і користується попитом також у Європі», – зазначив консультант та координатор Др. Андрій Гончарук.