» » Цей урочистий для фінансистів-випускників день!

Цей урочистий для фінансистів-випускників день!

Дата: 13-03-2017, 14:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одинадцятого березня 2017 року в актовій залі Тернопільського національного економічного університету відбулося урочисте вручення дипломів магістрам-випускникам факультету фінансів.
                                                   
Субота видалася надзвичайно чудовим днем! До актової зали завітали випускники факультету фінансів, їх батьки, рідні та друзі. У затишній родинній атмосфері юнакам та дівчатам було вручено дипломи магістра.
 
Позаду залишилися шість яскравих, щасливих та, віримо, що незабутніх років. Студенти-фінансисти пережили першу курсову, перший залік та іспит у суворого викладача, разом відзначили першу п’ятірку (а може і двійку) і можливо не змогли після цього одразу потрапити у гуртожиток або й на першу пару, що завжди так невчасно розпочиналася о 8 годині. Молодь ФФ розійдуться кожен на свій життєвий шлях, але роки, проведені у стінах рідної Альма-матер, залишаться у пам’яті назавжди.
 
Отож свято розпочалося!
 
Ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий з вітальним словом звернувся до кожного випускника, чим вселив у студентів віру у майбутнє, віру в себе. «Не покладайте рук і рухайтеся до омріяних професійних вершин. Дух, думка і воля – це те, що повинно жити у кожному студенті Тернопільського національного економічного університету», – підкреслив ректор.
 
Декан факультету фінансів, доцент Андрій Ярославович Кізима, звертаючись до випускників, зазначив: «Пам’ятайте, що Тернопільський національний економічний університет – це найкращий вищий навчальний заклад України, а з дипломом факультету фінансів для кожного з Вас відкриваються двері до щасливого майбутнього».
 
З вітальним словом до випускників звернулися завідувачі кафедр факультету фінансів: Ольга Павлівна Кириленко – завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, Ольга Володимирівна Кнейслер – завідувач кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування, Анатолій Ігорович Луцик – в.о. завідувача кафедри податків та фіскальної політики.
 
Студенти факультету фінансів підготували для своїх випускників мистецькі вітання і подякували старшим друзям за дружбу, настанови і підтримку.
 
Щиро дякуємо Вам, дорогі випускники, за приємно проведені роки з Вами. Успіхів Вам і до нових зустрічей!