» » «Особливості обліку в зарубіжних країнах: головні уроки для України»

«Особливості обліку в зарубіжних країнах: головні уроки для України»

Дата: 24-03-2017, 10:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 березня 2017 року з ініціативи учасників студентського наукового гуртка та професорсько-викладацького колективу факультету обліку і аудиту відбулося засідання круглого столу на тему: «Особливості обліку в зарубіжних країнах: головні уроки для України».
 
Метою наукового заходу було обговорення студентами та викладачами досвіду організації облікової системи у зарубіжних країнах, висвітлення найсуттєвіших аспектів, із врахуванням яких наведено пропозиції щодо подальшого розвитку вітчизняної облікової системи.
 
З вітальним словом виступили заступник декана обліку і аудиту доцент, к.е.н. Бурденюк Тарас Григорович та координатор студентської наукової роботи на ФОА к. е. н., старший викладач кафедри обліку у виробничій сфері Богуцька Лілія Тарасівна, які відзначили актуальність наукового заходу, а також зазначили, що приємним фактом є активна участь у засіданні викладачів всіх кафедр факультету обліку і аудиту.
 
У процесі наукового диспуту молоді науковці Гусак Марія , Павлюк Тарас, Пушкар Михайло, Чоп Руслан, Чорноус Галина мали можливість представляти свої наукові дослідження. Загалом усі доповіді учасників обговорення були цікавими, змістовними та відзначалися актуальністю тематики, яку вони висвітлювали під час засідання круглого столу.