» » Студентка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ отримала дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з напряму “Туризм”

Студентка ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ отримала дипломом ІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з напряму “Туризм”

Дата: 27-03-2017, 09:40 | Автор:

16 березня 2017 р. у Львівському інституті економіки і туризму відбулася підсумкова студентська науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського Конкурсу студентських наукових робіт з напряму "Туризм”.
  Студентами вищих навчальних закладів України було представлено до розгляду більше 20 наукових робіт. Тематика була пов’язана безпосередньо з діяльністю туристичних агенцій та суміжними галузями, такими як готельно-ресторанний бізнес зокрема.
  Студентка групи Т-42 Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ Шепета Анастасія представила наукову роботу на тему: "Механізм підготовки менеджерів туризму із використанням Internet-технологій ”. Запропоновані інноваційні ідеї у науковій роботі та блискуча презентація студентки були оцінені та відзначені дипломом ІІ ступеня.
  Вітаємо Анастасію Шепету та її наукового керівника – старшого викладача кафедри міжнародного бізнесу і туризму, кандидата економічних наук Ткач Уляну Володимирівну з успішним представленням наукової роботи у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2016-2017 навчальному році з напряму "Туризм” та бажаємо подальших успіхів.