Вітаємо

Дата: 27-03-2017, 12:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вітаємо студентів факультету обліку і аудиту з перемогою у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит»!
 
24 березня 2017 року відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році» факультетом обліку, аудиту та інформаційних систем Київського національного торговельно-економічного університету було проведено другий етап II туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит».
 
На урочистому відкритті з вітальним словом виступили проректор з наукової роботи КНТЕУ, д.е.н., професор Мельниченко С.В., декан ФОАІС к.т.н., доцент Харченко О.А., а також завідувач кафедри фінансового аудиту д.е.н., професор Назарова К.О. та завідувач кафедри обліку та оподаткування д.е.н., професор Сопко В.В.
 
Робота секційних засідань відбулася за участю членів галузевої комісії – відомих докторів та професорів  провідних внз України. Представником від Тернопільського національного економічного університету була д.е.н., доцент кафедри обліку в державному секторі економіки та сфері послуг Рожелюк Вікторія Миколаївна.
 
До другого етапу II туру Конкурсу, який проводився у формі науково-практичної конференції, галузевою комісією було допущено 35 наукових робіт, автори яких представляли 24 внз України.
 
За результатами роботи галузевої комісії, серед переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт у галузі науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» визнано студенів факультету обліку і аудиту ТНЕУ, а саме:
 
Кобернюк Олена Юріївна, Петрущак Софія Мирославівна (науковий керівник, д.е.н., професор Крупка Я.Д.) – отримали дипломи ІІ ступеня;
 
Лукинів Зоряна Володимирівна, Гаврилюк Лариса Леонідівна (науковий керівник, д.е.н., професор Лучко М.Р.) – здобули дипломи ІІІ ступеня.
 
Щиро вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів!