» » Виїзний навчальний модуль для ветеранів АТО

Виїзний навчальний модуль для ветеранів АТО

Дата: 29-03-2017, 12:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Надзвичайно насиченим корисною інформацією та позитивними емоціями виявився день ветеранів АТО, проведений разом із п. Ярославом Колодієм, генеральним директором групи компаній "Джерман Авто”, "ТерКо Авто”, ментором бізнес-курсу  для ветеранів "Підприємництво: започаткування власної справи” від Тернопільської бізнес-школи.
 
Під час виїзного навчального модулю ветерани відвідали автосалони "Джерман Авто”, "ТерКо Авто”, де п. Ярослав розповів власну історію успіху, про свій підприємницький досвід розвитку дистрибутивного бізнесу, що сьогодні представляє дванадцять автомобільних брендів. На базі автограду п. Ярославом було також проведено тренінг із продажів, під час якого ветерани оволоділи ключовими техніками здійснення продажів.
 
Особливо яскраві враження у цей день ветерани отримали, зазирнувши у закулісся етномайстерні "Коза-Дереза”, що є успішним культурно-бізнесовим проектом сім’ї п. Ярослава Колодія. Під час відвідування виробництва етномайстерні ветерани пізнали усі особливості процесу народження унікальних сувенірів, декоративно-ужиткових речей, ознайомившись з організаційною структурою, виробничими процесами, технологічною картою, але найцінніше – торкнулися душі бізнесу, що втілена в автентичних орнаментах та авторському дизайні майстрів Тернопілля.
 
Команда Тернопільської бізнес-школи та слухачі курсу висловлюють слова вдячності п. Ярославу Колодію за практичні навики, новий життєвий досвід, щирі поради і справжність у спілкуванні.