» » Як працює ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» дізналися студенти груп Т-11 та МАРК-11 ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина

Як працює ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» дізналися студенти груп Т-11 та МАРК-11 ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина

Дата: 20-04-2017, 09:21 | Автор:

12 квітня 2017 року студенти груп Т-11 та МАРК-11 ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» у рамках вивчення прикладних аспектів дисципліни «Управління персоналом». Організувала екскурсію кандидат економічних наук, доцент кафедри управління персоналом і регіональної економіки Ольга Петрівна Дяків.
  ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів. А завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців Тернопілля, яке на сьогодні є одним з провідних на національному ринку підприємств з іноземним капіталом, яке виготовляє кабельно-провідникову продукцію для автомобілів.
  Станом на сьогодні, на підприємстві сумлінно працюють понад три з половиною тисячі робітників, кожен з яких є «частинкою механізму»,  виконує свою роботу на усі 100%. Працьовитий, цілеспрямований колектив підприємства ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є невід'ємною складовою успішності досить молодого підприємства.
  Перед початком екскурсії студентам провели інструктаж з техніки безпеки та коротко ознайомили із корпоративною культурою підприємства. Менеджер з підбору персоналу пані Катерина ознайомила нас з брендом, місією, цілями, організаційною структурою підприємства. На закінчення екскурсії студенти мали змогу отримати відповіді на запитання які їх цікавили.
  Відвідавши ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» студенти отримали інформацію про можливості проходження виробничої та переддипломної практики у структурних підрозділах, а також перспективи працевлаштування після завершення навчання та набуття статусу кваліфікованих фахівців.
Фотозвіт: