Вітаємо!

Дата: 23-04-2017, 13:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одинадцятого квітня 2017 року на базі Донецького юридичного інституту МВС України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з кримінального права. У заході взяли участь понад півсотні студентів, що представляли 18 вищих навчальних закладів України. Команду юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету представляв Микола Стрілецький – студент групи ПР-44.
 
Першого дня ІІ етапу учасники олімпіади виконували завдання, що полягали в індивідуальному розв’язанні тестів з кримінального права. Члени журі провели інструктаж щодо порядку виконання тестових завдань та правил поведінки під час олімпіади.
 
Другий день олімпіади розпочався з оголошення результатів проведення індивідуального туру, за підсумками якого команда юридичного факультету ТНЕУ увійшла до наступного етапу. У ході роботи другого дня команди-учасниці повинні були здійснити детальний кримінально-правовий аналіз змісту відео сюжету та законопроекту щодо меж необхідної оборони. Групи учасників були сформовані відповідно до навчального закладу, який вони представляли. Кожній команді було надано пакет із завданнями творчого характеру, у ході виконання яких учасникам було необхідно проявити гнучкість своїх знань у галузі кримінального права.
 
Приємно зазначити, що у загальнокомандному змаганні І місце виборола команда юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету.
 
Щиро вітаємо Миколу Стрілецького з перемогою та бажаємо творчих успіхів і професійного зростання!