» » Вітаємо випускників бізнес-курсу для ветеранів 1.0 «Підприємництво. Започаткування власної справи»

Вітаємо випускників бізнес-курсу для ветеранів 1.0 «Підприємництво. Започаткування власної справи»

Дата: 10-05-2017, 21:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У суботу, 6 травня, відбулася заключна презентація проектів учасниками бізнес-курсу для ветеранів 1.0 «Підприємництво. Започаткування власної справи»,  організованого Тернопільською бізнес-школою спільно з підприємцями Тернополя. Двадцять чотири слухачі завершили модульний цикл навчання, 22 ветерани представили свої бізнес-проекти та отримали сертифікати про успішне завершення курсу.
 
Бізнес-курс тривав понад 3 місяці, упродовж якого було проведено 9 навчальних модулів, що охоплювали розгляд правових, організаційно-управлінських, маркетингових та інших аспектів започаткування власної справи. Також під час навчання ветерани мали можливість відпрацювати навики з управління особистими фінансами під час спеціально організованої бізнес-гри Cash Flow. Ясравою подією для учасників став міні бізнес-тур (група компаній «Джерман Авто», «ТерКо Авто», Етномайстерня «Коза-Дереза»), який дозволив кращою мірою зрозуміти особливості загального управління та організації бізнес-процесів на збутовому та виробничому підприємствах.
 
Здобуті під час модульного навчання знання та навики учасники мали можливість застосовувати для пошуку та перевірки своїх бізнес-ідей, розвитку  власної справи. Вагому роль у цьому процесі відіграли ментори, котрі й надалі надаватимуть ветеранам свою фахову підтримку ще упродовж року.  Серед представлених ветеранами ідей – соціальні та комерційні проекти у сфері будівництва, громадського харчування, Інтернет-торгівлі, освіти тощо.  
 
Презентація та захист бізнес-проектів відбувалася за участі тренерів та менторів курсу, чиї експертні думки допомагали презентуючим критично переосмислити власні напрацювання та усвідомити майбутній напрям руху.
 
Самі ж слухачі також жваво долучалися до обговорення проектів через запитання, висловлювання своїх суджень та дружні поради.
 
Окрім отриманих навичок, цінним здобутком за результатами проходження курсу ветерани відзначають набуття впевненості у власних силах, віри в успіх власної справи, а також корисні знайомства.
 
Команда Тернопільської бізнес-школи щиросердечно дякує за партнерство і фінансову підтримку проекту, бізнес-експертність та професійність у передачі знань залученим менторам та тренерам бізнес-курсу Василевському Володимиру, Гуковському Олегу, Денису Анатолію, Дмитришину Сергію, Ковалику Тарасу, Загорському Мирославу, Колодію Ярославу, Левковичу Володимиру, Рудику Ігорю, Савчишину Руслану, Сороколіту Віталію, Чоботарю Валерію.
 
Від душі вітаємо ветеранів-випускників бізнес-курсу «Підприємництво. Започаткування власної справи» з успішним завершенням навчання та зичимо наснаги та запалу до втілення найграндіозніших ідей та розвитку власної справи!