» » Підведення підсумків ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Підведення підсумків ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Дата: 10-05-2017, 21:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28 квітня 2017 року в залі засідань Вченої ради ТНЕУ відбулося урочисте закриття II етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Податкова система України». До участі в Олімпіаді було заявлено 69 учасників із 30 вищих навчальних закладів України.
 
Роботи учасників Олімпіади оцінювали 10 членів журі, до складу якого увійшли провідні науково-педагогічні працівники базового університету та споріднених кафедр й факультетів із 7 вищих навчальних закладів України.
 
З вітальним словом до переможців та учасників Олімпіади виступив голова журі ректор ТНЕУ, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий, який підсумував роботу учасників Олімпіади та побажав усім майбутніх звершень та особистих перемог.
 
Нагороджували переможців проректор з наукової роботи, доктор економічних наук, професор Зеновій-Михайло Васильович Задорожний, заступник начальника ГУ ДФС у Тернопільській області, радник податкової та митної справи I рангу Сергій Степанович Господарик та в.о. завідувача кафедри податків та фіскальної політики, к.е.н., доцент Анатолій Ігорович Луцик.
 
Дипломом І ступеня та цінним подарунком нагороджено студента Тернопільського національного економічного університету Євгена Шаповалова.
 
Дипломами ІІ ступеня та цінними подарунками - Світлану Журавко (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця) та Валерію Воленко (Університет державної фіскальної служби України).
 
Дипломами ІІІ ступеня та цінними подарунками - Ярослава Паламара (Національний університет «Львівська політехніка»), Костянтина Білоуса (Одеський національний економічний університет), Максима Ходана (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича), Віктора Кізілова (Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана), Богдана Прихідько (Львівський національний аграрний університет) та Максима Синявського (Херсонський національний технічний університет).
 
Також  отримали грамоти і студенти, котрі посіли почесні четверте та п’яте місця. Окремих учасників було відзначено грамотами у таких номінаціях: «За високий рівень практичної підготовки», «За високий рівень теоретичної підготовки», «За краще знання проблем чинної практики оподаткування», «За оригінальний виклад матеріалу», «За прогресивні пропозиції та практичну цінність напрямків реформування податкової системи України», «За творчий підхід».
 
Молоді таланти ТНЕУ привітали учасників Олімпіади традиційно українською піснею.
 
Для супроводжуючих осіб було організовано екскурсію містом Тернополем, зокрема до Тернопільського замку, набережною озера та парками Тернополя, а також центральною частиною міста, а для учасників Олімпіади – вечір зустрічі для зміцнення наукових та дружніх зв’язків між молоддю з різних куточків України.
 
Слова вдячності організаційному комітету та журі висловили переможці та учасники Олімпіади. Виходячи з того, що більшість учасників Олімпіади представляли спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування», присутні відзначили важливість підготовки фахівців з оподаткування саме в рамках зазначеної спеціальності.
 
Зичимо учасникам Олімпіади натхнення та успіхів!