» » Вітаємо випускників ЮФ з отриманням дипломів магістра!

Вітаємо випускників ЮФ з отриманням дипломів магістра!

Дата: 13-05-2017, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам юридичного факультету Тернопільського національного економічного університету. 
                                                                                                     
Захід відбувся в одному із наймальовничіших куточків Тернопілля, який називають сакральною перлиною архітектури та історичним скарбом цілого Тернопільського краю – у Збаразькому замку.
 
Недарма для церемонії організатори обрали саме цю фамільну резиденцію князівського роду, яка вражає неймовірною шляхетністю та величчю. Усе тут немов повертає нас у часи далеких століть, зачаровує уяву і змушує затаїти подих перед неземною красою минулого, що постає у сьогоденні.
 
У святковий день вручення дипломів ця неприступна холодна фортеця з високими стінами і валами налилася теплотою трепетних сердець, надихнулася інтелектуальною могутністю тих, хто своїми думками і мріями, прагненнями і перемогами, невгасимим запалом щирих душ творить майбутнє нашої історії!
 
У святковій церемонії взяв участь ректор ТНЕУ Крисоватий Андрій Ігорович, який вітаючи присутніх побажав молодим людям гордо нести звання випускника Тернопільського національного економічного університету, а отримані дипломи, запевнив, безперечно стануть для них запорукою досягнення вагомих успіхів.
 
З вітальними словами на урочистій церемонії вручення дипломів також виступив в.о. проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародної діяльності) Монастирський Григорій Леонардович.       
 
У заході взяли участь завідувачі та викладачі кафедр юридичного факультету, а також запрошенні гості.
 
З теплими та проникливими словами до присутніх звернулися мама випускника, вчений секретар ТНЕУ Марія Афанасіївна Мудрак та випускниця Вікторія Іванюк. 
 
Кращі випускники-магістри отримали подяки та подарунки від ректора за досягнення у навчанні, активну життєву позицію та збереження славних традицій університету. 
 
Особливий настрій гостям свята подарували талановиті Тріо «Ренесанс», співачка з неймовірним голосом Катерина Іванчук. Завершальним акордом церемонії був вальс подарований випускникам студентами юридичного факультету.
 
Після урочистостей на випускників та гостей чекав святковий фуршет, під час якого усі могли насолодитися класичною музикою та танцювальними композиціями.
 
Щиро вітаємо наших випускників й бажаємо нехай цей день – день, з якого для нашої молоді розпочинається дорога в майбутнє, – символізує не тільки прагнення досягати нових життєвих вершин, а й  високий патріотизм, єдність духу та  відданість рідній Україні.