» » Стажування в Університеті прикладних наук Inholland

Стажування в Університеті прикладних наук Inholland

Дата: 26-05-2017, 17:00 | Автор:

З 8 по 14 травня 2017 року доцент кафедри міжнародного маркетингу та менеджменту ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ Л.І.Вергун перебувала на стажуванні в Університеті прикладних наук Inholland (м.Алкмаар, Королівство Нідерланди). Візит відбувся на запрошення університету з метою участі в програмі академічної мобільності у рамках програми Еразмус+.
  Л.І. Вергун провела лекційні і практичні заняття в обсязі 10 академічних годин зі студентами груп BS 201-206 Університету прикладних наук Інхолланд за темою «Effective communication for change management – Ukrainian and Dutch perspectives», а також обмінялась досвідом з викладачами університету щодо методів викладання та компетенцій студентів.
  Під час перебування в університеті були організовані зустрічі з координаторами проекту Марліз Спрінгорум та Пенні ван Вурен. Координатори наголосили, що мають дуже позитивні враження від шести студентів Українсько-нідерландської факультет-програми ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ, котрі зараз перебувають там на семестровому навчанні за програмою «Marketing in Digital Age» у рамках Еразмус+. Також під час зустрічей було обговорено подальші перспективи співпраці у рамках проекту.