» » Студенти Тернопільської бізнес-школи представили інноваційний проект на Міжнародному інвестиційному форумі

Студенти Тернопільської бізнес-школи представили інноваційний проект на Міжнародному інвестиційному форумі

Дата: 29-05-2017, 19:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Минулого тижня відбувся Міжнародний інвестиційний форум – одна із найочікуваніших подій у галузі економіки Тернопілля, яка дозволила представити тернопільський регіон як такий, що вартий капіталовкладень.
                                             
Участь у Форумі взяли провідні експерти-практики, аналітики, підприємці, вітчизняні та міжнародні інвестори, представники консалтингових компаній, банківських установ, міжнародних інституцій. Особливо приємно вітати студентів Тернопільської бізнес-школи з дебютом на такій важливій події.
 
В одній із секцій Форуму «Тернопіль – місто новітніх технологій» Олександра Струмчинська презентувала Інвестиційний проект будівництва «StudyLand Campus» у м. Тернопіль, що є результатом командної роботи спільно з Олександром Вознюком та Христиною Циквас.
 
Метою реалізації проекту є надати можливості оренди комфортного та якісного житла за доступною ціною для студентів тернопільських університетів. Такий бізнес-проект команда вважає життєздатним з огляду на неконкурентоздатну пропозицію на ринку сьогодні – дешеві грутожитки при університетах з неякісними умовами проживання та високі ціни за оренду житла у приватному секторі. Команда студентів бізнес-школи пропонує будівництво в Тернополі інноваційного хостелу. Інвестиційний проект передбачає створення єдиного житлового комплексу, структурою якого передбачено 1 500 житлових місць, кав’ярню, спортзал, кінотеатр, конференц зал, продуктовий магазин, пральний відділ, зони відпочинку, панорамне кафе на даху, парковку. Реалізація проекту передбачає будівництво 12-ти поверхового комплексу з інноваційними комунікаціями електро- та водопостачання в місті Тернопіль.
 
Ідея будівництва інноваційного хостелу виникла у студентів ще на початку навчання за магістерською програмою «Бізнес-інновації» та розвинута упродовж кількох місяців. Представлення проекту на Міжнародному інвестиційному форумі є критерієм ґрунтовності пропозицій, а зацікавлення, яке виявили потенційні інвестори після презентації, є свідченням його життєздатності.
 
Щиро бажаємо студентам ТБШ успішної реалізації своїх інноваційних ідей, які, переконані, змінять цей світ на краще.