» » На факультеті фінансів – тиждень «Державний фінансовий контроль очима студентів»

На факультеті фінансів – тиждень «Державний фінансовий контроль очима студентів»

Дата: 9-06-2017, 15:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж тижня, 29 травня-2 червня 2017 року, студенти 3 курсу факультету фінансів разом з к.е.н., доцентом кафедри фінансів ім. С.І. Юрія М. Б. Гупаловською провели інтелектуально-творчо-науковий тиждень під назвою «Державний фінансовий контроль очима студентів».
 
У понеділок студенти слухали та обговорювали наукові доповіді на теми: «Зовнішній державний фінансовий контроль: практика та проблематика», «Особливості державного внутрішнього фінансового контролю в Україні», «Стан та перспективи розвитку громадського контролю у  сфері державних фінансів».
 
Наступного дня студенти зіграли у ділову гру «Засідання селищної ради щодо розгляду електронної петиції», під час якої на практиці продемонстрували свої знання стосовно державного фінансового контролю у сфері державних закупівель.
 
Середа ознаменувалася переглядом цікавого відео ролика «Погляд майбутніх фахівців у сфері державного фінансового контролю», який усі бажаючі можуть переглянути за посиланням http://youtube.com/watch?v=bQqVlWXImuk
 
У четвер відбувся конкурс малюнків на тему:  «Державний фінансовий контроль в Україні».
 
Останній день тижня був інтелектуальним – студенти мали нагоду позмагатися у розв’язуванні кросвордів та ребусів.
 
Тиждень приніс багато позитивних емоцій, дав можливість студентам почерпнути нові теоретичні та практичні знання у царині державного фінансового контролю, а також отримав схвальні відгуки від студентства та викладачів університету.