» » Підсумкове засідання учасників гуртка «Банківський аналітик»

Підсумкове засідання учасників гуртка «Банківський аналітик»

Дата: 12-06-2017, 11:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Восьмого червня 2017 року студентським науковим гуртком кафедри банківської справи «Банківський аналітик» організовано підсумкове засідання. Голова студентського наукового гуртка Марія Вільшанська розпочала засідання, акцентувавши увагу на необхідності підсумування результатів роботи гуртка за 2016-2017 н. р. та висвітлення досягнень гуртківців в їх науково-дослідній роботі.
 
У підсумковому засіданні взяли участь: завідувач кафедри банківської справи, д.е.н., професор О.В. Дзюблюк, куратори гуртка В.Я. Рудан, Г.М. Забчук та члени студентського наукового гуртка «Банківський аналітик». Марія Вільшанська прозвітувала про діяльність гуртка за 2016-2017 н. р., що здійснювалася за активного сприяння викладачів кафедри банківської справи, які допомагали в підготовці доповідей, виступів і в організації запланованих наукових заходів.
 
Упродовж звітного періоду студенти-гуртківці взяли участь у Всеукраїнських конференціях, Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, круглих столах, організованих спільно з колегами із студентського наукового гуртка «Грошова парадигма» на університетському рівні, наукових семінарах. Цікавими були і похід в Тернопільський обласний драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка й поїздка-екскурсія в Музей Національного банку в м. Києві.
 
Також під час засідань гуртка, які відбувалися кожного тижня у четвер, студенти аналізували тематичну інформацію й заслуховували цікаві повідомлення про функціонування банківської системи України й зарубіжних країн, підготовлені студентами-членами гуртка.
 
Завідувач кафедри банківської справи, д.е.н., професор О.В. Дзюблюк зауважив те, що СНГ «Банківський аналітик» успішно функціонує при кафедрі банківської справи, прославляючи студентську науку Тернопільського національного економічного університету. Завідувач кафедри банківської справи висловив щиру подяку гуртківцям, голові та кураторам, побажавши їм реалізації задуманих планів, досягнення життєвих цілей та гарного літнього відпочинку.
 
Найактивніші гуртківці були відзначені пам’ятними подяками за сумлінне навчання, активну життєву позицію, креативність, вагомі внески в організацію наукової роботи гуртка та з нагоди закінчення навчального року.
 
Під час підсумкового засідання також обрано нового голову студентського наукового гуртка – Ольгу Гнатів, заступником ж призначено Євгена Безкоровайного. 
 
Голова студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» Марія Вільшанська від імені гуртківців висловила вдячність  професорсько-викладацькому колективу кафедри банківської справи за постійну допомогу і влучні поради, а також закликала гуртківців до співпраці на такому ж високому рівні.