» » Літня польська мовна школа в ТНЕУ!

Літня польська мовна школа в ТНЕУ!

Дата: 13-06-2017, 09:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Кафедра підприємництва, торгівлі та маркетингу Тернопільського національного економічного університету разом із Суспільною академією наук (Społeczna Akademia Nauk, м. Краків, Польща) запрошує учнів 10-11 класів, студентів, випускників, котрі прагнуть розпочати вивчення польської мови «з нуля» або покращити уже наявний рівень володіння цією мовою, а також корисно і цікаво провести час у колі однолітків до участі у Літній польській мовній школі.
 
Навчання у польській мовній школі здійснюватиметься на базі Тернопільського національного економічного університету (м. Тернопіль, вул. Майдан Перемоги, 3 (ІІІ корпус), ауд. 3106).
 
Заняття з польської мови розпочнуться 26 червня 2017 р. (72 академічні години, тричі на тиждень, тривалістю 2 астрономічні години).
 
Вартість участі – 1 700 грн., з них:
1280 грн.  – вартість навчальних послуг (реквізити для оплати – в договорі);
420 грн. – організаційний внесок (оплата на першому занятті керівнику групи).
                                            
Слухачам польської мовної школи, які закінчать навчання та успішно складуть тестування, представниками польської сторони буде вручено сертифікат про рівень володіння польською мовою (А1, А2) згідно з Європейськими рекомендаціями мовної освіти. До початку навчання потрібно укласти договір.
 
До уваги випускників-бакалаврів! 
 
Кафедра підприємництва, торгівлі та маркетингу ТНЕУ разом з із Суспільною академією наук (Społeczna Akademia Nauk) запрошує на навчання за системою подвійних дипломів за освітньою програмою  «Магістр з маркетингу» та «Магістр з підприємництва, торгівлі та біржової діяльності» з отриманням диплома європейського зразка. Детальніше про умови вступу до магістратури на сайті: www.ptmarketing.wunu.edu.ua та у приймальній комісії ТНЕУ.
 
Контактна особа:
Борисова Тетяна Михайлівна, 
вул. Майдан Перемоги, 3 (ІІІ корпус), каб. 3211
Тел. 0961560900, 0957171933
Е-mail: ptm@wunu.edu.ua