» » Навчальна екскурсія студентів в Агрохолдинг «МРІЯ»

Навчальна екскурсія студентів в Агрохолдинг «МРІЯ»

Дата: 14-06-2017, 13:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно студенти та викладачі факультету аграрної економіки та менеджменту ТНЕУ і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій взяли участь у навчальній екскурсії в  Агрохолдинг «МРІЯ».
 
Головний агроном кластеру «Галичина» Агрохолдингу «МРІЯ» Микола Домбрович під час екскурсії на полях представив до уваги присутніх практичний досвід виробничого підрозділу в с. Цебрів Козівського району.
 
Студенти ознайомилися із роботою та функціями сучасного електронного планшета агронома, яким забезпеченні усі агрономи Агрохолдингу «МРІЯ» на всіх його семи виробничих кластерах. В Агрохолдингу кожен агроном (їх близько 80) використовує планшет агронома. Програма, крім карт, інтегрована з GPS-системою, тож кожен агроном може побачити, де саме він знаходиться і де працює його техніка, маючи доступ до Інтернету.
 
У полі студенти спостерігали за роботою квадрокоптерів, котрі застосовуються для моніторингу полів. Дрони обладнані сучасною камерою, яка із висоти 200 м. дозволяє побачити найдрібніші прогалини, допущені при роботі на полях.
 
Студенти під час екскурсії мали нагоду побачити передову сільськогосподарську техніку агрохолдингу «МРІЇ» – комбайни, трактори, причіпне обладнання.
 
Завершили знайомство з виробничими потужностями аграріїв на одному із семи сучасних елеваторів «МРІЇ» – Козівському, екскурсію яким провів директор елеватору Євген Дорота.
 
Насичений, незабутній, цікавий та навчальний день з «МРІЄЮ» закінчився низкою приємних вражень та позитивних емоцій, а найголовніше – закріпленням знань з вивчених дисциплін і поповненням практичного досвіду.
 
Дякуємо працівникам Агрохолдингу «МРІЯ» за цікаву навчально-практичну екскурсію та незабутні враження.