» » Студенти факультету фінансів поділилися своїм баченням фінансової грамотності

Студенти факультету фінансів поділилися своїм баченням фінансової грамотності

Дата: 14-06-2017, 15:04 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 червня Центр «Розвиток КСВ» за підтримки компанії VISA організував фінал Національного конкурсу студентських відео-робіт на тему фінансової грамотності. Студентські команди представили перед журі свої відео-роботи та захистили інвестиційні проекти щодо можливого грошового призу від VISA.
 
За перемогу у фіналі змагалися 10 команд з усієї України, які було відібрано шляхом онлайн-голосування на сайті конкурсу. Кожна студентська команда створила оригінальне відео на одну із запропонованих тем, серед яких: планування бюджету, взяття кредиту, безготівкові розрахунки та банківське шахрайство. Саме ці відеоролики будуть у подальшому використовуватися під час занять в школах та університетах, де однолітки зможуть засвоїти важливі теми фінансової грамотності.
 
Друге місце вибороли студенти факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету Надія Куриленко і Юрій Карпишин під керівництвом доцента кафедри фінансів ім. С.І. Юрія Віталія Письменного й отримали грошові призи від Visa – 6000 грн. для реалізації власних інвестиційних ідей, а також запрошення на ланч з лауреатом Нобелівської премії Роджером Маєрсоном.
 
«Ці молоді люди продемонстрували свою готовність бути амбасадорами фінансової грамотності і творчо підійшли до виконання своїх робіт – і Visa із радістю відзначила цих чудових переможців конкурсу», – зазначив Дмитро Крепак, регіональний менеджер VISA в Україні, Грузії і Вірменії.
 
Конкурс «Фінансова грамотність» проходив в рамках освітньої програми Центру «Розвиток КСВ» під назвою «Фінансова та підприємницька грамотність».