» » Учасники СНГ «Грошова парадигма» організували підсумкове засідання

Учасники СНГ «Грошова парадигма» організували підсумкове засідання

Дата: 19-06-2017, 10:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 червня 2017 року відбулося останнє у навчальному році засідання СНГ кафедри банківської справи «Грошова парадигма». До участі у заході долучилися: завідувач кафедри банківської справи, доктор економічних наук, професор Олександр Валерійович Дзюблюк, куратори: к.е.н., доцент Ольга  Олегівна Іващук та к.е.н., доцент Олена Леонідівна Малахова, а також учасники студентського наукового гуртка.                                               
 
Розпочала захід із вступними словами голова гуртка Марія Марусин. Студентка прозвітувала про проведені заходи у 2016-2017 навчальному році, а також про їхні результати. СНГ «Грошова парадигма» взяв участь у двох наукових круглих столах на теми: «Фіскально-монетарне регулювання в умовах кризової економіки» та «Сучасний стан та проблеми активізації банківського кредитування в Україні», чотирьох наукових семінарах, у Всеукраїнській науковій інтернет-конференції «Перспективи розвитку банківської системи у глобальному фінансовому середовищі», а також у конкурсі наукових робіт, де учасники гуртка здобули високі результати.
 
Олександр Валерійович Дзюблюк, д.е.н., професор зазначив, що СНГ «Грошова парадигма» успішно діє на кафедрі ще з 2008 року. Також було сказано, що саме завдяки гуртку студенти можуть розвиватися всебічно.         
 
Олександр Валерійович відзначив високі досягнення Марії Марусин, а також подякував усім гуртківцям за плідну працю.                                      
Усіх учасників було нагороджено за активну участь в організації діяльності студентського наукового гуртка кафедри банківської справи «Грошова парадигма».                                                                           
 
Зважаючи на те, що Марія Марусин вже завершує свою діяльність у ролі голови СНГ «Грошова парадигма», учасники підготували їй приємний сюрприз. Марія Марусин висловила вдячність професорсько-викладацькому колективу кафедри банківської справи та учасникам гуртка, а також побажала усім приємного відпочинку.