» » Вітаємо магістрів-випускників спеціальності «Державна служба» з успішним складанням державної атестації!

Вітаємо магістрів-випускників спеціальності «Державна служба» з успішним складанням державної атестації!

Дата: 20-06-2017, 12:55 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 5-15 червня 2017 року відбулися державні екзамени та захисти дипломних робіт слухачів магістратури Центру підготовки магістрів державної служби зі спеціалізацій «Адміністративний менеджмент», «Територіальне управління», «Кадровий менеджмент» та «Економіка» заочної форми навчання спеціальності «Державна служба»  –  випускників кафедри менеджменту та публічного управління.
 
Пройшли державну атестацію та захистили дипломні роботи 76 слухачів магістратури, які успішно виконали навчальний план. На оцінку «відмінно» комплексний кваліфікаційний державний екзамен здали 49 слухачів магістратури, на «добре» – 27. За результатами захисту дипломних робіт відмінну оцінку отримали 52 випускники, оцінку «добре» – 24.
 
У представлених на розгляд Державної екзаменаційної комісії дипломних роботах висвітлені актуальні питання державної служби та публічного управління. Усі дипломні роботи виконано на замовлення конкретних органів державної влади та органів місцевого самоврядування, окремі положення та пропозиції викладені у дослідженнях прийняті замовниками для впровадження у свою діяльність. У дипломних роботах використані сучасні методи досліджень та економічних розрахунків, наведені реальні, достовірні дані, які повністю відображають усі аспекти діяльності об'єктів дослідження, сформовані самостійні і оригінальні висновки та пропозиції, що є результатом кропіткої роботи слухачів магістратури та їх наукових керівників. Усі дипломні роботи представлені до захисту апробовані на науково-практичних конференціях та опубліковані у збірниках тез доповідей.
 
Під час захисту доповіді слухачів магістратури супроводжувалися використанням мультимедійного обладнання, що надавало матеріалам дослідження наочності та дозволяло оцінити рівень підготовки кожної дипломної роботи. Випускники давали ґрунтовні відповіді на питання  членів комісії.
 
Голова ДЕК заступник міського голови Тернополя Леонід Олексійович Бицюра, заступник голови комісії к.е.н., доцент, в.о. директора Центру підготовки магістрів державної служби Іващук Олег Тимофійович і члени екзаменаційної комісії: д.е.н., професор завідувач кафедри менеджменту та публічного управління Михайло Михайлович Шкільняк та заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Чернівецькій, Івано-Франківській та Тернопільській областях Макаревич Галина Василівна відзначили високий рівень підготовки магістрів та результатів їх досліджень, стабільну тенденцію підвищення якості дипломних робіт, актуальність, новизну та практичну спрямованість їх тематики, добросовісну роботу рецензентів та наполегливу працю наукових керівників.
 
За результатами навчання та захисту дипломних робіт рішенням Державної екзаменаційної комісії кваліфікацію магістр з державної служби присвоєно 76 випускникам. Диплом з відзнакою отримають 33 випускники, крім того дванадцятеро з них рішенням ДЕК рекомендовані до вступу в аспірантуру.
 
Результати роботи ДЕК підтвердили, що Центр підготовки магістрів державної служби та професорсько-викладацький колектив кафедри менеджменту та публічного управління готує висококваліфікованих державних службовців, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навичками у сфері управління.
 
Голова, члени ДЕК і увесь колектив кафедри менеджменту та публічного управління вітають випускників і дякують за продуктивну працю, наполегливість і натхнення у навчанні!