» » Студенти та викладачі ТНЕУ взяли участь у відзначенні Дня поля та саду

Студенти та викладачі ТНЕУ взяли участь у відзначенні Дня поля та саду

Дата: 20-06-2017, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щороку Бучацька земля зустрічає гостей з України та інших держав  на Всеукраїнський День поля та саду. Шістнадцятого червня викладачі та студенти факультету аграрної економіки та менеджменту відвідали м. Бучач, де «Бучачагрохлібпром» зібрав сотні провідних аграріїв та галузевих компаній.
 
Декан факультету аграрної економіки та менеджменту Борис Олегович Язлюк вручив почесну подяку голові спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром», Герою України Петру Івановичу Гадзу від імені ректора Тернопільського національного економічного університету, доктора економічних наук, професора А.І. Крисоватого за дієву співпрацю з академічною спільнотою вищого навчального закладу.
 
«У сільському господарстві, як у будь-якому бізнесі, потрібно щороку розвиватися, вивчати щось нове, щоб отримувати бажаний результат. Тому дуже приємно, що Тернопільський національний економічний університет слідкує за інноваціями та прагне розвиватися у всіх можливих галузях», – каже господар свята, голова спостережної ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петро Іванович Гадз.
 
Студентки 3-го курсу ФАЕМ представляли факультет та радо запрошували на навчання в Тернопільський національний економічний університет усіх бажаючих.
 
Цікаво, що після короткого знайомства з потужностями компанії гості мали нагоду побачити як організоване виробництво, а також стати свідками відкриття нового елеваторного комплексу потужністю майже 100 тисяч тонн, який спроектували та будували українські компанії.
 
Під час святкування також лунали музичні привітання від солісток Народного художнього театру пісні «Для тебе» ТНЕУ Тетяни Шарган та Ірини Новомлинської, а також від солістів Народної студії сучасної хореографії «ТАНГо dance company».