» » Відбувся тренінг з написання та управління проектами у рамках програми ЄС Еразмус+

Відбувся тренінг з написання та управління проектами у рамках програми ЄС Еразмус+

Дата: 6-07-2017, 10:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 червня 2017 року економіст I категорії відділу міжнародного співробітництва Тернопільського національного економічного університету Зіновія Богданівна Козар взяла участь у тренінгу з написання та управління  проектами у рамках програми ЄС Еразмус+  напряму КА1: міжнародна кредитна мобільність.
 
Захід відбувся у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського».
 
Організаторами тренінгу виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні (проект ЄС), Національне Агентство Еразмус+ у Польщі, спільно з Міністерством освіти і науки України, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», за підтримки Представництва Європейського союзу в Україні та Виконавчого агентства ЄС з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури.
 
Під час тренінгу з написання проектних заявок за напрямом КА1: міжнародна кредитна мобільність було представлено можливості та правила участі українських внз у конкурсах Програми за напрямом КА1; рекомендації з підготовки проектних заявок, а також висвітлено досвід реалізації проектів з кредитної мобільності в українських університетів.