» » Відбувся День відкритих дверей та День факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Відбувся День відкритих дверей та День факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Дата: 28-03-2012, 09:44 | Автор: Заступник декана із виховної роботи, доц. Л.І. Гончар

Вже стало доброю традицією проводити одночасно День відкритих дверей та День факультету комп’ютерних інформаційних технологій . Цього року ми святкуємо повноліття нашого факультету – нам виповнилося 18 років! 

Святкування розпочалося із проведення регіональної олімпіади з інформатики, на якій були присутні 38 учасників із Тернопільської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської областей. Переможці олімпіади були нагороджені грамотами та цінними подарунками від спонсорів. 

З вітальним словом до всіх гостей свята звернувся проректор з науково-педагогічної роботи (навчальний процес), доцент Шинкарик Микола Іванович, який також нагородив грамотами переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із напрямку "Інформатика та кібернетика", що відбувся нещодавно у Вінницькому національному технічному університеті.

Програму святкування Дня відкритих дверей та Дня факультету продовжили виступи та презентації декана ФКІТ проф. М.П. Дивака, відповідального секретаря приймальної комісії доц. О.П. Адаміва, завідувачів кафедр комп'ютерної інженерії, міжнародної інформації, інформаційно-обчислювальних систем та управління, економічної кібернетики та інформатики, комп'ютерних наук, спеціалізованих комп'ютерних систем, директора україно-американської програми з комп’ютерних наук доц. І.О. Палія. 

Також на святкування були запрошені представники провідних фірм, які працюють в галузі інформаційних технологій: MagneticOne, Eleks, які представили стан галузі і радо запросили до себе на роботу випускників ФКІТ. 

Кожен  із студентів ФКІТу  долає вершини  не  тільки науки, а  й  творчості. Молоді, творчі, талановиті, креативні студенти нашого факультету підготували чудову концертну програму. 

Відеорепортаж «Один  день  із  життя студента ФКІТ», виступи фанк збірної ТНЕУ  (капітан команди – студент нашого факультету Кушнірук Юрій) та гурту «Називний  відмінок», пісня студентки американо-української програми Синтії «Laam – De ton indifference», віршовані та танцювальні композиції викликали захоплення усіх присутніх гостей свята.

Студенти – активісти та спортсмени ФКІТу були нагороджені грамотами та цінними подарунками.

На завершення дійства студенти подарували декану факультету святковий торт для факультету.

Радо запрошуємо на навчання усіх абітурієнтів на факультет комп’ютерних інформаційних технологій, один із найкращих факультетів ТНЕУ!