» » У бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ обговорювали напрями впровадження УДК

У бібліотеці ім. Л. Каніщенка ТНЕУ обговорювали напрями впровадження УДК

Дата: 20-09-2017, 16:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 вересня 2017 р. у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ відбувся методичний семінар щодо впровадження Універсальної десяткової класифікації (УДК) для бібліотек внз І-ІІІ рівнів акредитації.
                               
З вітальним словом до гостей звернувся директор бібліотеки ім. Л. Каніщенка ТНЕУ К. З. Возьний. З доповідями виступили заступник директора А. В. Панчук, завідувач відділу  комплектування та обробки літератури К. В. Олійник та завідувач відділу обслуговування М. З. Макогін. Відбулося жваве обговорення питань застосування УДК для систематизації документів та організації фондів, методики переведення існуючих фондів з системи ББК на УДК. Учасники семінару дізналися багато корисної інформації.
 
Бібліотека ім. Л. Каніщенка  як центр обласного методичного об’єднання бібліотек вищих навчальних закладів і надалі планує організацію таких занять з підвищення кваліфікації з метою формування у працівників бібліотек спеціальних знань з впровадження УДК. Наступна зустріч відбудеться 4 жовтня 2017 року для працівників бібліотек шкіл м. Тернополя.