» » Стажування студентів спеціальності “Туризм” ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у провідних готелях Європи

Стажування студентів спеціальності “Туризм” ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ у провідних готелях Європи

Дата: 21-09-2017, 10:57 | Автор:

Однозначно, літо - це прекрасна пора для подорожей та відпочинку. Хтось хоче провести його поблизу морського узбережжя, хтось у горах, а от студенти спеціальності "Туризм” ННІМЕВ ім. Б.Д.Гаврилишина вирішили не лише гарно відпочити, але й провести час з користю.
  Зокрема, студенти групи Т-41 Давидюк Владислав та Ролінський Андрій відправилися на стажування в один з найкращих п’ятизіркових готелів Болгарії Flamingo Grand, інша студентка Тарадай Ольга пройшла стажування та отримала неоціненний досвід роботи в мультикультурному середовищі готелю Hotel Hunsrücker Hof., що знаходиться в мальовничому німецькому містечку Боппард. 
  Стажування для студентів - це унікальна можливість застосувати на практиці отримані в університеті вміння та навички, познайомитися з культурою та традиціями інших країн, покращити володіння іноземними мовами та звісно ж помандрувати. Однозначно, студенти отримали неоціненний досвід, відчувши себе повноцінними працівниками в готельній індустрії, яким вони безперечно поділилися зі своїми колегами по приїзду додому.
 
 
Автор:
Тарадай Ольга,
ст. групи Т-41
ФОТОЗВІТ: