» » Ректор ТНЕУ поспілкувався зі студентами

Ректор ТНЕУ поспілкувався зі студентами

Дата: 22-09-2017, 10:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

22 вересня 2017 р. ректор Тернопільського національного економічного університету, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий зустрівся зі студентами четвертого курсу й активістами вищого навчального закладу.
                           
Вітаючи юнаків і дівчат, ректор зауважив: «Володійте інформацією, на яку Ви маєте право. Головне завдання професорсько-викладацького колективу університету є навчити Вас пізнавати нове, адаптуватися до змін, вміло реагувати на усі виклики. Сьогодні ми закликаємо Вас жити гармонійно. Пам'ятайте, що студентське життя – це не тільки робота в аудиторіях. Беріть активну участь у життєдіяльності вищого навчального закладу».
 
Андрій Ігорович звернув увагу студентів на три основні напрями, які допоможуть кожному стати висококваліфікованим спеціалістом і сформуватися як лідер: якісна фахова підготовка й вміння комунікувати; знання іноземної мови; вільне володіння комп'ютерними технологіями.
 
Ректор закликав студентів йти в ногу з часом й бути готовими до усіх новацій сьогодення.
 
Студенти мали можливість почути вичерпну інформацію стосовно додаткових місць державного замовлення на визначені спеціальності, здачі зовнішнього незалежного оцінювання, можливості отримання міжнародного сертифікату зі знання іноземної мови, стажування у зарубіжних вишах, зокрема Республіки Польща, Королівства Норвегія.
 
Також обговорювали питання щодо проведення цьогорічного фестивалю-конкурсу «Студентська ліра», проблеми, які виникають у студентських гуртожитках.
 
Юнаки та дівчата піднімали питання стосовно формування рейтингів студентів, порядку здачі лабораторних робіт, участі у курсах з вивчення іноземної мови, організації спортивних і мистецьких заходів, студентського дозвілля.
 
Молодь ТНЕУ ще раз переконалася, що адміністрація внз готова до діалогу й підтримає усі студентські ініціативи. Отож, запрошуємо студентів до співпраці й активної участь у життєдіяльності Тернопільського національного економічного університету.