» » Відбулося засідання учасників «Першої Студентської Страхової Компанії»

Відбулося засідання учасників «Першої Студентської Страхової Компанії»

Дата: 22-09-2017, 15:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 вересня відбулося перше у 2017-2018 н.р. засідання «Першої Студентської Страхової Компанії», участь у якій беруть студенти факультету фінансів ТНЕУ.
 
До участі у заході долучилися керівники проекту – завідувач кафедри фінансів суб’єктів господарювння і страхування, д.е.н., професор Кнейслер О. В. та к.е.н., доцент кафедри Налукова Н. І.
 
Виголошуючи вітальне слово, Ольга Володимирівна відзначила, що «Перша Студентська Страхова Компанія» є спільним проектом кафедри ФСГС та страховиків-партнерів, що реалізується у рамках укладених угод про співпрацю. Участь студентів у даному заході сприяє набуттю ними фахових навиків у сфері страхового бізнесу, оскільки вони мають нагоду детально ознайомитися зі специфікою операційної, фінансової та інвестиційної діяльності страхової компанії-партнера, виявити специфічні проблеми у діяльності фінансової установи і брати участь в напрацюванні шляхів їх вирішення. Завідувач кафедри акцентувала увагу присутніх на тому, що найактивніших учасників проекту буде залучено до розробки маркетингової стратегії пропонованих ними страхових продуктів та розробки нової концепції розвитку страхової компанії.
 
Учасники «Першої Студентської Страхової Компанії» разом із керівниками визначили основні цілі і завдання проекту на 2017-2018 н.р. та затвердили план їх реалізації. Також було досягнуто спільної згоди стосовно необхідності роширення меж діючого проекту, а відповідно, до співпраці запрошуються студенти з інших дружніх факультетів ТНЕУ, які мають бажання поєднувати навчання у нашому університеті з практичною діяльністю у сфері страхового бізнесу.