» » Вітаємо з призначенням на посаду!

Вітаємо з призначенням на посаду!

Дата: 2-10-2017, 15:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Другого жовтня 2017 року на зборах педагогічного колективу Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ ректор вищого навчального закладу, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий представив нового директора КЕПІТ.
 
Спілкуючись з колегами, Андрій Ігорович зазначив: «Сьогодні ми живемо у час постійних трансформацій у системі освіти. Нові виклики вимагають рішучих дій та відповідальних рішень. Нове мислення, інноваційний підхід, активність – це те, що потрібне Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ. Впевнений, що попереду у нас нові відкриття й перемоги».
 
Ректор висловив запевнення, що новий керівник коледжу зуміє зберегти традиції попередників й примножити досягнення. Новопризначений директор висловив подяку колективу за підтримку й пообіцяв працювати на благо Тернопільського національного економічного університету.
 
Щиро вітаємо в.о. директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Василя Федоровича Мартинюка з призначенням на посаду.