» » Гра-симуляція для студентів ТНЕУ

Гра-симуляція для студентів ТНЕУ

Дата: 10-10-2017, 17:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Десятого жовтня студенти Тернопільського національного економічного університету мали унікальну можливість долучитися до гри-симуляції, яку організували Костянтин Ромашко - менеджер європейських проектів та Діанна Бущук – координатор проектів Представництва Європейського Союзу в Україні. Захід організований спільно з Інформаційним центром ЄС в ТНЕУ.

Привітав учасників зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність) Григорій Леонардович Монастирський: "Дуже приємно, що такі заходи відбуваються в стінах нашого вищого навчального закладу. Цінуємо співпрацю з Представництвом ЄС в Україні, адже це можливість дізнатися більше про механізм прийняття рішень у структурах ЄС, процедуру голосування країн-учасниць. Сьогоднішня гра допоможе студентам навчитися комунікувати, обґрунтовувати свої рішення, відстоювати власну позицію. ТНЕУ відкритий для інновацій та цікавих ідей".

Під час гри-симуляції учасники мали можливість детальніше дізнатися про організаційну структуру Європейського Союзу, а також про діяльність його головних інституцій.

«Такі заходи спонукають замислитися над проблемними ситуаціями й дають можливість навчитися правильно вирішувати їх. Кожен із нас попрацював у ролі Міністра закордонних справ певної країни. Нам створювали проблемні ситуації, з яких потрібно було шукати вихід. Ми вчилися знаходити компроміс», - поділився враженнями студент факультету фінансів Максим Магас.

До слова, після завершення гри всі студенти отримали заохочувальні подарунки від Представництва Європейського Союзу в Україні, а найактивніші були нагороджені кепками та футболками.

Дякуємо Представництву Європейського Союзу в Україні, зокрема Костянтину Ромашко та Діанні Бущук, за змістовний діалог та цікаву гру.