» » «Підприємництво: реалії та можливості для кожного»

«Підприємництво: реалії та можливості для кожного»

Дата: 10-10-2017, 17:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Професорсько-викладацький колектив факультету економіки та управління організував зустріч з підприємцями, які поділилися секретами свого успіху.
«Підприємництво: реалії та можливості для кожного» - ось тема діалогу студентів та гостей круглого столу.
«Пам’ятайте, якщо ви маєте бажання досягти поставленої мети, то ви обов’язково реалізуєте свою мрію. Я завжди спонукаю молодих людей не покидати нашу країну, адже у нас є всі можливості для розвитку. Коли ви розпочинаєте будь-яку справу, немає «я», завжди є «ми». Ви не зможете стати успішним, будучи самотнім, адже кожному із нас потрібна не стільки допомога, як підтримка однодумців. Успіх – це завжди ризик», - звернулася до присутніх Ольга Шахін, підприємець, голова обласної громадської організації «Підприємці Галичини», радник міського голови з питань малого та середнього бізнесу, меценат.
Михайло Перович Парій –керівник сектору регуляторної служби в Тернопільські області зауважив, що тільки наполеглива праця та нестандартне мислення допоможуть в організації бізнесу.
Студенти цікавилися, що спонукало цих людей стати підприємцями, яка історія їхнього успіху.
До заходу долучилися: Сектор Державної регуляторної служби в Тернопільській області, Тернопільська обласна громадська організація «Підприємці Галичини», Тернопільська обласна громадська організація «Партнерство», Універсам «Айленд».