» » «Хана-Монтана» — переможець чемпіонату КВН та володар кубку ТНЕУ

«Хана-Монтана» — переможець чемпіонату КВН та володар кубку ТНЕУ

Дата: 11-05-2012, 14:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Чемпіонат КВН між збірними командами факультетів на кубок ТНЕУ пройшов  10 травня  в актовій залі університету. Його учасниками стали дев’ять збірних команд — «NO NAME» (Коледж ФДПМП), «In Team» (ФКІТ), «TeNESY» (ФФ), «Вітер Голандії» (УНФЕМ), «Аграрвард» (ФАЕМ), «МЕНС»(УНЕФ), «Хана-Монтана» (ФМБМ), «Фанати Обліку і Аудиту» (ФОА) та «Я ту сесію не здам» (ФЕУ).

Чемпіонат організували і провели адміністрація ТНЕУ, відділ гуманітарної освіти та виховання та первинна профспілкова  організація студентів ТНЕУ.

Учасники збірних команд КВН тішили присутніх своїми дотепними жартами та відеороликами на тему: «Передсесійний адреналін». У свою чергу студенти ТНЕУ мали нагоду повеселитися і посміятися, а також підтримати свої улюблені команди оплесками та підбадьорюючими оваціями. 

Цьогорічними переможцями чемпіонату КВН стали команди: І місце — «Хана-Монтана» (факультет  міжнародного бізнесу та менеджменту), ІІ місце — «Я ту сесію не здам» (факультет економіки та управління), ІІІ місце — «TeNESY» (факультет фінансів).

Усіх учасників чемпіонату нагородили дипломами, цінними та солодкими подарунками. Кубок ТНЕУ виборола команда «Хана-Монтана».

Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових здобутків і вдалих жартів!