» » Нещодавно у Тернопільському національному економічному університеті побував Ігор Бокій

Нещодавно у Тернопільському національному економічному університеті побував Ігор Бокій

Дата: 12-06-2012, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно в Тернопільський національний економічний університет завітав представник міжнародної громадської організації «Четверта хвиля» Ігор Бокій, який нині живе і працює в Канаді, а в минулому був першим тернопільським арбітром, який обслуговував матчі вищої ліги України.

Дванадцять років томі він виїхав з Тернополя до Чикаго, де у 2002 році започаткував перші аматорські турніри з футболу  серед українських команд. Спочатку у них взяло участь чотири колективи, а вже через два роки – 12. У 2004 році Ігор Бокій переїхав до Торонто, де продовжував організовувати футбольні турніри. Під час святкування 20-річчя Дня незалежності України, на футбольних полях цього міста змагалися уже 20 українських команд.

Під час свого візиту до ТНЕУ Ігор Бокій зустрівся з ректором університету, д.е.н., професором С. І. Юрієм. Сергій Ілліч ознайомив гостя з історією та сьогоденням нашого університету, основними спортивними досягненнями студентів та професорсько-викладацького колективу вищого навчального закладу, крім того, було обговорено можливості подальшої співпраці та реалізації спільних проектів.