Сумуємо...

Дата: 17-09-2012, 16:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Ректорат, профспілковий комітет, професорсько-викладацький колектив та студенти Тернопільського національного економічного університету глибоко сумують з приводу смерті Обухівської Віри Богданівни і висловлюють щирі співчуття родині, близьким та друзям.
Ми завжди відчували й зберігаємо в душі тепло від спілкування з нею. Обухівська Віра Богданівна народилася 21 червня 1952 р в с. Підгайчики Теребовлянського району Тернопільської області в сім'ї службовців.
У 1977 р. закінчила філологічний факультет (заочне відділення української мови та літератури) Чернівецького державного університету (нині - Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича).
Трудову діяльність розпочала у Великогаївській восьмирічній школі Тернопільського району на посаді піонервожатої. З 1975 р. по 1976 р. працювала зав. бібліотекою Тернопільського СПТУ № 8. 3 1976 р. по 1981 р. була молодшим науковим працівником Тернопільського краєзнавчого музею. З 1981 р. розпочала свою трудову біографію у Тернопільському фінансово-економічному інституті на посаді старшого лаборанта науково-дослідного сектору, редактора наукового журналу. З 1990 року активно включилася у викладацьку роботу новоствореної кафедри українознавства. З 2005 р. по 2008 р. - старший викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності. З 31.08.2008 року перебувала на заслуженому відпочинку.
Віра Богданівна була неординарною особистістю, наділена талантом життєлюбства, глибоким оптимізмом, щирою любов'ю до України, її культури, мови. Багатьом колегам і друзям дарувала свій професіоналізм, життєву мудрість, терпіння.
У цей важкий час низько схиляємо голову у скорботі перед її відходом у вічність.