Дорогі студенти!

Дата: 17-10-2019, 14:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Щиро вітаю Вас з Днем українського студента! Серед усіх свят, які відзначає наша країна, це – унікальне. Воно не залишає байдужим нікого, хвилюючи не тільки молодь, що вступила у весну свого життя, а й тих, для кого незабутня студентська пора озивається лише теплими спогадами про себе.

 

Сьогодні ми вітаємо усіх, кому притаманна особлива сила – юнацьке завзяття і безмежний ентузіазм.

 

Пам’ятайте, що студентські роки – неповторна та відповідальна пора, коли навіть маленька перемога може стати запорукою життєвого успіху.

 

Отож не витрачайте марно дорогоцінний час: займайтеся улюбленою справою, беріть участь у цікавих проектах, навчайтеся, збагачуйте людство своїми яскравими ідеями.

 

Пишаюся тим, що студенти ТНЕУ підвищують престиж рідного університету, займаючи призові місця на олімпіадах, творчих конкурсах і спортивних змаганнях. Не сумніваюся, що Ваші знання будуть затребувані, а молодість, віра в себе, ініціативність і працелюбність дозволять реалізувати найсміливіші плани!

 

Бажаю Вам оптимізму, правильних рішень, енергійного творчого життя, доброї долі, променистої студентської молодості та натхнення на добру науку і плідну працю!

 

Нехай щастить Вам на усіх життєвих дорогах!




 

З повагою

ректор Тернопільського

національного економічного університету                                А. І. Крисоватий