» » Пізнавальна екскурсія студентів факультету аграрної економіки та менеджменту до Львова

Пізнавальна екскурсія студентів факультету аграрної економіки та менеджменту до Львова

Дата: 25-10-2019, 14:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями студенти спеціальностей «Геодезія та землеустрій» і «Експертна оцінка землі та нерухомого майн ота» разом із куратором доцентом  Любезною І. В. відвідали Львівський  національний аграрний університет.

 

Студентів радо зустрів декан землевпорядного факультету доктор економічних наук, професор, академік УЕАН Ступень М. Г. Завідувач кафедри геодезії і геоінформатики  доцент Колодій П. П. Поділився  цікавою інформацією про факультет, його досягнення, проблеми та успіхи сьогодення, а також провів цікаву екскурсію факультетом та університетом. Гості відвідали навчальну лабораторію з ГІС-технологій та цифрової фотограмметрії із застосуванням цифрової фотограмметричної станції «Дельта». Старший викладач кафедри геодезії і геоінформатики  Біда О. Ю. продемонстрував студентам роботу сучасних геодезичних приладів і вони власноруч змогли виконати геодезичні вимірювання.

 

Також юнаки і дівчата мали нагоду зустрітися із завідувачем кафедри права, засновником ПП «ЗемСвіт», що спеціалізується на виготовленні документів, які засвідчують право власності та користування землею, доцентом Грещук Г. І., яка розповіла про особливості економіко-правового регулювання земельних відносин в Україні, актуальні зміни у  земельному законодавстві та проблеми, пов’язані з оформленням документації.

 

У другій половині дня молоді люди із захопленням проходили вулицями старого міста, відвідали історичні місця Львова, які вразили красою та неповторністю архітектури, європейською культурою, різнобарв’ям осінніх квітів, доброзичливістю людей.

 

Втомлені та щасливі повернулися до файного міста Тернопіль і прийшли до висновку, що  «всюди добре, а вдома найкраще».

 

Поїздка підтвердила перспективність спеціальності «Геодезія та землеустрій» і збагатила студентів новими знаннями і враженнями.

 

 

 

Автор - доцент Любезна І.В.