» » Дуальна освіта розпочалася для студентів-банкірів факультету фінансів та обліку ТНЕУ

Дуальна освіта розпочалася для студентів-банкірів факультету фінансів та обліку ТНЕУ

Дата: 14-11-2019, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 листопада для студентів груп ФБС-41, 42, з ініціативи доцента кафедри банківського бізнесу Стечишин Тетяни Богданівни було організовано навчання за участі банкірів практиків АТ «Райфайзен Банк Аваль».

 

Регіональний менеджер з управління відділень Львівської обласної дирекції АТ «Райфайзен Банк Аваль» Заверуха Ігор Михайлович прочитав для студентів лекцію щодо питань загальної ситуації банківського сектору в Україні та визначив місце, роль та важливість АТ «Райфайзен Банк Аваль» на ринку банківських послуг. Окрім того Ігор Михайлович презентував он-лайн лінію продуктів та пропозицій банку, а також, що не менш важливо, дав практичні рекомендації студентам як безпечно користуватись карткою та використати можливості різних видів розрахунків на користь клієнта.

 

Родзинкою заняття став тренінг-квест «Один у полі не воїн», основна ціль якого була наочно продемонструвати студентам важливість команди і кожного її члена у досягненні цілей організації. Це було пізнавально, драйвово та весело. На закінчення студентам було запропоновано пройти тестування та заповнити кадровий резерв АТ «Райфайзен Банк Аваль».

 

Колектив кафедри банківського бізнесу факультету фінансів та обліку, студенти груп ФБС-41, 42 висловлюють щиру подяку АТ «Райфайзен Банк Аваль» та його регіональному менеджеру з управління відділень Львівської обласної дирекції Заверусі Ігору Михайловичу за надані час та можливість пізнати секрети банківництва з уст практиків. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!