» » Студенти 4 курсу кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ вивчають практичні аспекти діяльності НАСК «Оранта»

Студенти 4 курсу кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ вивчають практичні аспекти діяльності НАСК «Оранта»

Дата: 15-11-2019, 13:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти груп ФСГ-41 і ФСГ-42 факультету фінансів та обліку взяли участь у навчальному професійно-орієнтованому тренінгу на базі Тернопільської обласної дирекції ПАТ «НАСК «Оранта». Модераторами заходу виступили викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування Ігор Федорович Стефанів, Тетяна Валеріївна Письменна та Ірина Михайлівна Федорович.

 

Знайомство зі специфікою НАСК «Оранта» розпочали із відділу страхування, у якому студентам надали вичерпну інформацію щодо змін в укладанні договорів та розрахунку страхових тарифів і сум при страхуванні цивільної відповідальності власників автотранспортних засобів. Студентам повідомили, що страховики найближчим часом хочуть відмовитися від використання нульової франшизи у зв’язку з підвищенням збитковості даного виду страхування. Також студенти дізналися про поширену систему кросс-продажів, суть якої полягає у продажі, крім договору обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, додаткових страхових полісів.

 

Упродовж роботи студенти поспілкувалися з аварійним комісаром НАСК «Оранта». У процесі діалогу фахівець розповів про особливості укладання Європротоколу, обставини при яких водій може скористатися Європротоколом та переваги, які отримують водії, у разі його використання. Аварійний комісар зауважив, що правильно зроблене фото після ДТП дає можливість точно оцінити її причини та масштаби пошкодження автотранспортного засобу.

 

Відтак, студенти отримали практичний досвід щодо укладення договорів та процедури врегулювання страхових випадків при страхуванні цивільної відповідальності власників автотранспортних засобів, а також мали можливість поставити запитання фахівцям страхової компанії і отримати ґрунтовні відповіді.

 

Дякуємо генеральному директору Тарас Марії Андріївні за високий рівень організації навчання та співпрацю!