» » У ТНЕУ відзначили Всеукраїнський день бібліотек

У ТНЕУ відзначили Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 9-10-2012, 12:39 | Автор:

Бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які сприяють розвитку українського державотворення, розбудові громадського суспільства. Саме від бібліотеки залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави, її успішний розвиток.

 

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці ТНЕУ – методичному центрі бібліотек ВНЗ м. Тернополя, пройшло цікаве свято. Воно зібрало представників усіх бібліотек вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації: науково-технічної бібліотеки ТНТУ ім. Івана Пулюя (директор Онисько Галина Ярославівна), наукової бібліотеки ТНПУ ім. Володимира Гнатюка (директор Чайка Ірина Анатоліївна), бібліотеки ТДМУ ім. Івана Горбачевського (директор Тараненко Дарія Миколаївна). 

 

Літературно-мистецьке свято було сповнене трепетних почуттів, адже чудові мелодії українських пісень, щире слово не залишили байдужим нікого. Директор бібліотеки ТНЕУ Возьний Казимир Зіновійович привітав усіх та побажав натхнення та впевненості у невтомній праці. 

 

Бібліотечні працівники отримали хороший настрій, адже мистецькі колективи ТНЕУ своїми пісенними композиціями, а також продекламованими поезіями ще раз підтвердили думку, що «бібліотекар – це не професія, а стан душі». 

 

ЇЇ величність Бібліотека, запросивши усіх на свято, подарувала усім приємні хвилини зустрічі із книгою, а також пошанувала усіх причетних до професії бібліотекаря, зокрема і працівників бібліотеки ТНЕУ, котрі своєю копіткою працею прокладають місток до нових знань студентів та обріїв мудрості.

 

Щиро бажаємо бібліотекам і бібліотечним працівникам процвітання та плідних звершень, віри, надії, любові і мудрості у виконанні благородної місії на користь людству. А усім читачам, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів і творчих успіхів!