» » Бери участь у вікторині та вигравай призи!

Бери участь у вікторині та вигравай призи!

Дата: 26-02-2020, 09:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 24 лютого – 4 березня 2020 року Представництво ЄС та Посольство Хорватії в Україні проводять онлайн вікторину з нагоди головування Хорватії у Раді ЄС.

 

1 січня 2020 року розпочався період головування Хорватії у Раді ЄС під гаслом «Сильна Європа у світі, повному викликів». Хорватія взяла на себе головування в Європейській Раді вперше після входження до ЄС у 2013 році. Пріоритетні напрями головування:  Європа, яка розвивається; Європа, яка з’єднує; Європа, яка захищає; впливова Європа.

 

Де  знаходиться перлина Адріатики? Яких відомих хорватів Ви знаєте? Скільки місць має Хорватія у Європарламенті? Якщо Ви хочете дізнатися більше про Хорватію, її традиції, культурну спадщину, кухню – то ця вікторина саме для Вас!

 

Для того, щоб взяти участь у вікторині, необхідно зареєструватися на сайті www.euroquiz.org.ua та відповісти на запитання вікторини про Республіку Хорватія. Запитання розбиті на дві категорії: для дітей та підлітків до 14 років та молодь від 14 років. При оцінці враховуватиметься точність та швидкість відповідей.

 

 5 учасників, які наберуть найбільшу кількість балів у кожній категорії отримають сувеніри: флешки та екоторби.

 

Виникли запитання? Звертайтеся на адресу ask@euroquiz.org.ua або за телефоном 0985422863.

 

Долучайтеся та вигравайте!

 

Довідково: Вікторина відбувається в рамках проекту Представництва ЄС в Україні «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Виконавцем проекту виступають ГО «Фундація «Відкрите суспільство» та ГО «Молодіжна альтернатива».