» » Студенти ТНЕУ обговорили особливості обліку і оподаткування під час карантину

Студенти ТНЕУ обговорили особливості обліку і оподаткування під час карантину

Дата: 22-04-2020, 11:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Карантин – не перешкода для наукової роботи студентів кафедри обліку і оподаткування ТНЕУ. У вівторок, 21 квітня 2020 р. о 15:00 год. відбулося онлайн-засідання студентського наукового центру кафедри обліку і оподаткування в рамках круглого столу на актуальну в даний час тему: «Облік і оподаткування під час карантину в Україні».

 

Для обговорення представлено цікаві доповіді таких студентів:

Клак Олександр – «Податкові канікули на час карантину. Особливості оподаткування ФОПів у карантинний період» (наук. керівник Яцишин С. Р.);

Рибак Олена «Головні аспекти ведення інтернет-торгівлі у період карантину» (наук. керівник Мужевич Н. В.);

Брудко Анна «Актуальні питання обліку праці та її оплати в умовах карантину» (наук. керівник Наталя Мужевич ).

 

Представлені доповіді викликали жваве обговорення, оскільки обмежувальні заходи через карантин в Україні вже спричинили чимало змін не лише у повсякденному житті, а й в організації кадрового обліку, оподаткування, формуванні показників звітності тощо. Окрім окресленої тематики студенти та викладачі факультету фінансів та обліку подискутували про можливі наслідки пандемії у глобальних економічних вимірах, про переваги та недоліки віддаленого навчання, висловили надії на позитивний вихід із такого стану нашої країни.

 

Дякуємо за участь активним студентам – учасникам студентського наукового центру, завідувачу Наталія Починок та викладачам кафедри обліку і оподаткування, наставнику Наталії Карпишин та учасникам гуртка «Фінансова просвіта».

 

Координатором заходу виступила Наталія Зарудна-Якимчук.