» » До уваги студентів коледжів, старшокласників та усіх, хто готується підкорити вершину під назвою «ЗНО з історії України»!

До уваги студентів коледжів, старшокласників та усіх, хто готується підкорити вершину під назвою «ЗНО з історії України»!

Дата: 22-04-2020, 16:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ пропонує Вашій увазі кілька цікавих безкоштовних онлайн-занять, які зможуть актуалізувати й узагальнити Ваші знання з Історії України, а також допоможуть якісно підготуватися до складання ЗНО.

 

У підбірці особливий акцент зроблено на події ХХ-ХХІ століття, розуміння і вивчення яких зазвичай є складним для школярів і студентів.

 

Історія: зародження української нації – огляд подій з історії нашої країни від найдавніших часів до початку ХVІІ століття:

https://courses.ed-era.com/courses/EdEra/hi102/Hi102/about

 

Страх та ненависть у 1917-1921 роках – короткий, але змістовний виклад подій Української революції у 5 невеликих відео лекціях:

https://wisecow.com.ua/history/strax-ta-nenavist-u-1917-1921-rokax/

 

Історія Західної України –  події історії країни першої половини ХХ століття крізь призму історії західноукраїнських земель (12 відео лекцій):

https://wisecow.com.ua/history/istoriya-zaxidnoyi-ukrayini/

 

100 років української історії за 100 хвилин – 11 коротких відео лекцій про Україну у ХХ і ХХІ столітті:

https://wisecow.com.ua/history/100-years-of-history/

 

Новітня історія України: від початку Другої світової війни до сучасності – події 1939-2014 років у чудовому курсі лекцій від Prometheus:

https://courses.prometheus.org.ua/courses/KNU/101/2014_T2/about  



Вибирай матеріал на свій смак, навчайся та складай ЗНО на високий бал!