» » У ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина успішно відбулася онлайн-конференція «Розвиток індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: сучасний стан і перспективи»

У ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина успішно відбулася онлайн-конференція «Розвиток індустрії гостинності та міжнародного бізнесу: сучасний стан і перспективи»

Дата: 22-05-2020, 16:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 травня 2020 р. на базі кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина відбулася Міжнародна науково-практична конференція, яка розкрила сучасні вектори в міжнародному туризмі та індустрії гостинності. Онлайн-конференція об’єднала у плідній дискусії науковців, студентів,  практиків з різних міст України, а також Болгарії та Польщі. 

 

У ролі наукових арбітрів на конференції були присутні: директор ННІМЕВ ім. Б. Д. Гаврилишина, д.е.н., професор І. О. Іващук; завідувач кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу, д.е.н., професор Ю. П. Гуменю; директор ННІІОТ, д.е.н., професор В. Я. Брич; доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу к.е.н., доцент О. П. Дяків.

 

Метою науково-практичної конференції було обґрунтування новітньої парадигми сфери гостинності, яка б сприяла соціально-економічному розвитку вітчизняних туристичних компаній.

 

Підсумком роботи конференції стала підготовка рекомендацій щодо проведення «інноваційної революції» на туристичному підприємстві, виробництва креативних ідей в сфері гостинності, ефективності використання сучасних бізнес-інструментів в управлінні туристичною організацією. Розроблені рекомендації будуть імплементовані у практичну діяльність підприємств сфери гостинності та туризму.

 

За результатами роботи конференції всі учасники заходу отримають надрукований збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції.

 

 

к.е.н., доцент М. Б. Нагара