» » Студенти ТНЕУ обговорювали тенденції розвитку конкуренції банківського сектору України

Студенти ТНЕУ обговорювали тенденції розвитку конкуренції банківського сектору України

Дата: 4-06-2020, 17:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього червня 2020 року учасники СНГ «Банківський аналітик» провели науковий семінар на тему: «Особливості конкуренції в банківському секторі». З доповідями виступили Бурмій Мар’яна, студентка групи ФБС-41 (тема: «Банківська конкуренція: сучасний стан та переспективи розвитку»), Тріщ Христина, студентка групи ФБС-41 (тема: «Розвиток інновацій як фактор підвищення конкурентної позиції на ринку банківських послуг») та Ковальчук Ярослава, студентка групи ФБС-42 (тема: «Зарубіжний досвід розвитку фінансових технологій в банківській сфері»).

 

Розпочала захід, виголосивши вступне слово, голова гуртка Анастасія Гаврилюк, студентка групи ФБС-31. Вона наголосила на актуальності теми банківської конкуренції за умов «коронакризи» у світі в цілому, та в Україні зокрема.

 

У ході обговорення теми, студенти та запрошені викладачі кафедри виокремили основні напрями конкурентоспроможного розвитку комерційних банків в Україні, інноваційні тенденції на ринку.

 

За результатами наукового семінару, студенти, викладачі та запрошені гості змогли дізнатися багато нового щодо тенденцій розвитку конкуренції банківського сектору України.