» » Відновили роботу спеціалізовані вчені ради із захисту дисертацій

Відновили роботу спеціалізовані вчені ради із захисту дисертацій

Дата: 9-06-2020, 12:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Тернопільському національному економічному університеті після тривалої перерви, спричиненої пандемією коронавірусу COVID-19 й встановленими карантинними обмеженнями, відновили роботу спеціалізовані вчені ради із захисту дисертацій. Наукова спільнота, з дотриманням усіх санітарних норм і рекомендацій МОЗ України, розглядала дослідження здобувачів на присудження ступенів доктора та кандидата наук.


Так, роботу на тему: "Фіскальний механізм підтримки вітчизняних виробників в умовах євроінтеграції" представив Михайло Іванович Ватагович.

Міжнародний маркетинг високих технологій у глобальному економічному просторі досліджувала Олена Валеріївна Птащенко.

Зварич Ірина Ярославівна представила на розгляд спеціалізованої вченої ради роботу "Парадигма глобальної інклюзивної циркуляції економіки".

Докторську дисертацію на тему: "Організаційно-економічне забезпечення інноваційного розвитку підприємств агропромислового бізнесу в умовах конкурентного середовища" захистила Людмила Михайлівна Уніят.


Щиро вітаємо здобувачів з успішним захистом дисертаційних робіт на присвоєння наукових ступенів доктора та кандидата наук. Бажаємо нових цікавих наукових пошуків і вагомих досягнень на професійній ниві!