» » Сьогодні відбулося свято “Випускник-2020”

Сьогодні відбулося свято “Випускник-2020”

Дата: 31-07-2020, 21:43 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

31 липня на Центральному стадіоні відбулося свято “Випускник-2020”. Пройшовши урочистою ходою містом, випускники із щемливими нотками суму і радості, хвилювань і захоплення, неспокою і впевненості зібралися на святкування.

Юнаки та дівчата завершили шкільне навчання, й перед ними світ розкрив свої обійми. До випускників з вітальним словом звернувся ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий, який сказав:
“Дивлячись на вас молодих і захоплених , я хочу побажати вам не розгубити на роздоріжжях долі свою особливість, вміння в малому бачити велике, радіти зустрічам з друзями, захоплюватися цікавими книжками, творити нове, виходити за рамки буденного.
Випускники 2020 року, ви вступаєте у світ, якому потрібні саме ви. Будьте щасливими, не миріться з байдужістю, ставтеся дбайливо до сердець інших людей, насолоджуйтеся життям й не бійтеся труднощів, шануйте батьків та дякуйте вчителям, вірте у себе та Божий захист!”

Під час церемонії нагородили найкращих учнів-медалістів та тих, хто отримав 200 балів за ЗНО. Також вручили подарунки переможцям конкурсу на найкрасивішу вишиванку.

Дорогі випускники! Ви на порозі важливих життєвих рішень та кроків, які потрібно зробити лише Вам. Тернопільський національний економічний університет здійснить ваші мрії!