» » Перемога у конкурсі Erasmus+ за напрямом Capacity Building in the field of Higher Education 2020-EAC/A02/2019

Перемога у конкурсі Erasmus+ за напрямом Capacity Building in the field of Higher Education 2020-EAC/A02/2019

Дата: 5-08-2020, 13:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 За результатами конкурсу 2020 року, оголошеного Виконавчим агентством із питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) Європейської Комісії.


ВІТАЄМО Робочу групу проєкту “Cross-domain competences for healthy and safe work in the 21st century (WORK4CE)“ з перемогою у конкурсі Erasmus+ за напрямом Capacity Building in the field of Higher Education 2020-EAC/A02/2019.


До складу групи увійшли: Анатолій Саченко, Ірина Турченко, Михайло Домбровський, Григорій Гладій.


Десять проєктів, у яких беруть участь 46 університетів та інших організацій з України, були відібрані на фінансування в розмірі понад 9 млн євро за Програмою Європейського Союзу Erasmus+ задля розбудови потенціалу у сфері вищої освіти.


Серед них спільний проєкт “Cross-domain competences for healthy and safe work in the 21st century (WORK4CE)“ із Тернопільським національний економічним університетом, Національним університетом «Запорізька політехніка», Київським національним університетом будівництва та архітектури.


«Європейський Союз підтримує велику кількість проєктів Erasmus+ для просування та впровадження освітніх реформ, зміцнення міжнародного співробітництва, підвищення працевлаштування фахівців та розвитку інновацій. Однак, на мою думку, головна мета Програми Erasmus+ – об’єднати людей з усього світу», – наголосив посол Матті МААСІКАС, голова Представництва ЄС в Україні.