» » Якщо в університеті навчаються родинами – він приречений на успіх!

Якщо в університеті навчаються родинами – він приречений на успіх!

Дата: 14-09-2020, 12:36 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Цьогоріч старт навчання та посвята у першокурсники в Західноукраїнському національному університеті розпочалися особливо – в онлайн режимі.

 

Для родини Боже із далекого Закарпаття взагалі відбулася низка приємних несподіванок. Син Юрко вступав до Тернопільського національного економічного університету, а став студентом Західноукраїнського національного університету. Планував навчатися на юридичному факультеті, а став студентом соціально-гуманітарного факультету, хоча спеціальність залишилась та ж сама – «Соціальна робота».

 

Перше заняття у дистанційному режимі випало на 14 вересня, саме у День народження Юрка. Новостворена група у Viber (куратор групи СР-11, к. псих. наук, доцент Я. Бугерко) щиро вітали одногрупника із його 17-річчям. За всі роки святкування Дня народження, його ще ніколи не вітала така кількість незнайомих та малознайомих людей.

 

Цього Дня народження він не забуде ніколи. Адже сьогодні Юрко отримав вітання від людей, які впродовж чотирьох років стануть його друзями, наставниками та найближчим оточенням у студентському житті.

 

Мати Юрка, Маріанна, приїхавши разом із сином подавати документи для вступу до університету, закохалася у нього та наше рідне місто Тернопіль – молодіжну столицю України. Тому і вирішила стати абітурієнтом та теж вступати до Західноукраїнського національного університету.

 

Маріанна подала документи у магістратуру на спеціальність 011 «Освітні, педагогічні науки». Хоча син Юрко навчається на кафедрі психології та соціальної роботи (зав. кафедри доктор псих. наук, професор А. Фурман), а мати планує навчатися на кафедрі освітології та педагогіки (зав. кафедри доктор пед. наук, доцент Л. Ребуха) їх об’єднує спільний факультет та уже тепер рідний Західноукраїнський національний університет. Якщо в університеті навчаються родинами – він приречений на успіх!

Викладачі та працівники новоствореного соціально-гуманітарного факультету щиро вітають родину Боже із Закарпаття з Днем народження сина першокурсника Юрія.

 

Зичимо Юркові здоров’я, успішних сесій та гарних студентських років. А матері нашого першокурсника – Маріанні успішно вступити й отримати диплом магістра у нашому Західноукраїнському національному університеті.

 

Дякуємо за Ваш вибір та бажаємо успіху та натхнення!

Нехай щастить!

 

 

 

Старший викладач кафедри психології та соціальної роботи, к.е.н. Світлана Миколюк