До уваги студентів ТНЕУ!

Дата: 9-01-2013, 17:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Дев’ятого січня 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулась нарада керівництва університету щодо неоднозначності трактування порядку здачі (перездачі) ректорських контрольних робіт з боку студентів університету та  у зв’язку з поданням в.о. прокурора м. Тернополя від 02.01.2013 року № 90-36.

 

В обговоренні взяли участь проректори, декани факультетів, директори інститутів університету. Порушувалось питання щодо внесення змін до розпорядження «Про проведення поточного, підсумкового та семестрового контролю та внесення його результатів в автоматизовану інформаційну систему».

 

Повідомляємо, що студенти, які з поважних причин не взяли участь у проведенні контрольного заходу у вигляді ректорської контрольної роботи, подають у деканат заяву про дозвіл на здачу з відповідними підтверджуючими документами. На підставі поданих документів вони отримують дозвіл на здачу модуля за першою спробою. Перездача ректорських контрольних робіт студентами, які не отримали позитивної оцінки, здійснюється за графіками ліквідації академічної заборгованості.

 

Десятого січня 2013 року об 11 годині в залі засідань ректорату відбудеться зустріч в.о. ректора Тернопільського національного економічного університету А. І. Крисоватого зі студентським активом ТНЕУ, де студенти матимуть змогу отримати вичерпну інформацію про проведення поточного, підсумкового та семестрового контролю в університеті. 

 

На зустріч запрошуємо студентів та представників ЗМІ. Чекаємо Вас за адресою: вул. Львівська, 11, м. Тернопіль (центральний корпус).